Αποκλειστικό! Πως αντέδρασε η Μίνα Αρναούτη και τι είπε για την εκπομπή του Σρόιτερ για τον Παντελίδη;
Τελικά μπορεί πολλοί να έχουν υποτιμήσει την Μίνα Αρναούτη ίσως και λόγω ηλικίας, αλλά η κοπέλα φαίνεται να προσέχει πολύ καλά τι κάνει…Πρώτα από όλα θα σας ενημερώσω τι έκανε εχθές η κοπέλα την ώρα που η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ ήταν στον αέρα. Θα νομίζετε οι περισσότεροι ότι το κορίτσι θα ήταν καρφωμένο στην τηλεόραση για να ακούσει αυτά που είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη για την ίδια και φυσικά για την υπόθεση… Αμ δε! Εχθές όπως αποκαλύπτουμε και στις φωτογραφίες η Μίνα Αρναούτη πήγε βόλτα στην Κηφισιά και μετά βόλτα στα Village!!! Όχι θα κάτσει να σκάσει…

1 of 2


Ρώτησα όμως ανθρώπους του κοντινού της περιβάλλοντος, μα καλά δεν είχε αγωνία τι θα πούνε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, ο δικηγόρος τους, η κυρία Αθηνά…»Σιγά μην τους κάνει το χατήρι η Μίνα να ασχολείται με όλα αυτά που λένε στην τηλεόραση για εντυπώσεις. Η Μίνα και ο δικηγόρος της περιμένουν τα δικαστήρια για να μιλήσουν και όχι τις τηλεοράσεις». Επέμενα όμως η ρουφιάνα, για να δείτε τι τραβάω για να βγάλω την ειδηση για το blog μου και το youweekly.gr… Μα δεν μπορεί, λέω στην πηγή μου, κάπως θα αντέδρασε η Μίνα για όλο αυτό το μπαράζ δημοσιότητας της οικογένειας Παντελίδη.
«Εμείς θα γελάσουμε τελευταίοι», αυτό τουλάχιστον μου είπε η πηγή μου ότι είπε η Μίνα με απλό τρόπο και χωρίς αγωνία…. Το θέμα είναι… Θα κρατηθεί η Μίνα να μην απαντήσει στο fb όπως την χιλιοπαρακαλάει ο δικηγόρος της για όλα αυτά που ακούγονται ή πάλι θα τους περάσει ένα χεράκι….Ίδωμεν!
loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: