ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ !!Η Τσικνοπέμπτη φέτος πέφτει στις 16 Φεβρουαρίου ενώ η Καθαρά Δευτέρα στις 26 Φεβρουαρίου, ημερομηνίες κατά τις οποίες ενδέχεται να έχουμε άσχημες καιρικές συνθήκες με ψύχος, χιόνια και ισχυρές καταιγίδες σύμφωνα και με την τελευταία ανάλυση που κάναμε στα προγνωστικά μας στοιχεία εδώ στο Greek-Weather.Org.

Γενικότερα φαίνεται να ετοιμάζεται μία νέα αρκετά μεγάλη ψυχρή εισβολή με χιόνια και καταιγίδες σε αρκετά μεγάλο μέρος της Ελλάδας, η οποία ψυχρή εισβολή θα έρθει από την Σιβηρία και ίσως είναι αντίστοιχη με αυτή που είχαμε στις αρχές του Ιανουαρίου.

Φαίνεται να δέχονται χιόνια αρκετές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας μας με χαμηλό ίσως και μηδενικό υψόμετρο μεταξύ 10-25 Φεβρουαρίου ίσως και 15-25 Φεβρουαρίου, ενώ δεν αποκλείονται χιονοπτώσεις με παγετό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αναμένουμε λοιπόν μέρα με την μέρα νεότερα προγνωστικά στοιχεία για να κάνουμε μία πιο ασφαλή πρόβλεψη για το νέο κύμα ψύχους που φαίνεται να ετοιμάζεται στην Σιβηρία και να μας έρχεται προς τα μέσα του Φλεβάρη. Λένε πως ''ο Φλεβάρης αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει αλλά αν κακιώσει μέσα στο χιόνι θα μας χώσει..''
loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: