Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη: Άσχημα τα νέα για το ζευγάρι!Το τελευταίο διάστημα φήμες ήθελαν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Βάσω Λασκαράκη να περνούν κρίση στον γάμο τους…Οι ίδιοι ωστόσο, κάθε φορά που ακούν μία τέτοια είδηση ξεσπούν στις κάμερες, ειδικά ο ηθοποιός…

Μέσα από το blog μου όμως στο Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω κάτι… Μιλώντας χθες με συνάδερφο της Βάσως Λασκαράκη, καταλαβαίνετε πως δεν θα μπορούσα να μην την ρωτήσω γι’αυτές τις φήμες αν ισχύουν ή όχι… «Δεν είναι καλά…έχουν απομακρυνθεί αρκετά, αλλά κάνουν υπομονή για την κορούλα τους, καθώς δεν θέλει ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος να το τραβήξει πολύ το θέμα και να την βλάψουν ψυχολογικά…».
Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα δεν εμφανίζεται πουθενά μαζί και αυτό συνεχώς πυροδοτεί τις υποψίες! Ωστόσο, πως είναι στην πραγματικότητα οι σχέσεις τους… Η ίδια πηγή μου αποκάλυψε: «Ζουν συμβατικά ρε παιδί μου, τουλάχιστον αυτό ξέρουμε όλοι! Αλλά δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο ακόμη καθώς έχουν συμφωνήσει να μείνει για κάποιο διάστημα ακόμη έτσι η σχέση, παγωμένη! Ο καθένας κάνει την δουλειά του, το πρόγραμμα του και όταν είναι για το παιδί είναι μαζί!». Όταν φτάνει η σχέση σε αυτό το σημείο και είναι ένα παιδί στην μέση είναι αναμενόμενο πως θέλει ειδικό χειρισμό. Κανένας από τους δύο μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν θέλει να δώσει έκταση στο θέμα μιας και ποτέ δεν ήθελαν να δίνουν «δημοσιότητα» στην σχέση τους….

Αυτά μου ανέφερε η συγκεκριμένη συνάδερφος της Βάσως Λασκαράκη και μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Youweekly.gr. Ας ελπίσουμε να είναι απλές φήμες και να μην φτάσει το ζευγάρι στον χωρισμό γιατί, σας ξαναλέω, πάντα σε αυτά πρέπει να κρατάμε μία επιφύλαξη γιατί μπορεί οι κακές γλώσσες να οργιάζουν και το ζευγάρι να είναι μια χαρά… Ο καιρός θα δείξει!

Πηγή: Youweekly.gr
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: