Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής επιτίθεται δημόσια στην Πάολα: «Το καλό που έχει να κάνει αυτή η κοπέλα είναι να μην ανοίγει το στόμα της…»Συνέντευξη στην εφημερίδα «Real» παραχώρησε πριν από κάποιες μέρες η Πάολα. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι’ αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία. Ο Μανώλης Αγγελόπουλος δεν το έκανε ποτέ αυτό. Μακάρι να τον είχα γνωρίσει. Οι παλιοί μετρ στα μαγαζιά που τραγουδούσα και η μητέρα μου, μου λένε ότι του μοιάζω πολύ».

Η παραπάνω δήλωση της για τον Στέλιο Καζαντζίδη, προκάλεσε αντιδράσεις με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά την τραγουδίστρια. Είτε στα social media, είτε μπροστά από τις κάμερες. Ο λαϊκός τραγουδιστής Λεωνίδας Βελής, είναι ο άνθρωπος που ο Καζαντζίδης αποκάλεσε «δεύτερο Καζαντζίδη», παραχώρησε συνέντευξη στο «Καρφί». Όπως ήταν αναμενόμενο σχολίασε τις δηλώσεις της Πάολα με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο.
«Αν η Πάολα είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια που τώρα αρχίζει να ανεβαίνει, δεν θα έπρεπε να εκφέρει γνώμη για κανέναν καλλιτέχνη. Πόσο μάλλον για έναν μύθο σαν τον Καζαντζίδη. Τον Στέλιο,όπως αναφέρει το peoplegreece.com, η ιστορία τον έχει κατατάξει στο θρόνο που του αξίζει. Το καλό που έχει να κάνει αυτή η κοπέλα είναι να μην ανοίγει το στόμα της για πράγματα τα οποία αύριο θα μετανιώσει. Να κοιτάξει μόνο τη δουλειά της και τίποτα άλλο. Αν συνεχίσει να μιλάει για άλλους καλλιτέχνες και μάλιστα τόσο απαξιωτικά, στο τέλος θα φάει τα μούτρα της. Είναι δυνατόν να μιλάς για έναν άνθρωπο που λατρεύτηκε όπου υπάρχει απόδημος ελληνισμός; Πώς θα αντιμετωπίσει τον κόσμο της ξενιτιάς αν πάει να τραγουδήσει είτε Αμερική είτε Αυστραλία; Ήδη οι Έλληνες εκεί μιλάνε αρνητικά για όσα είπε! Ο Στέλιος με τα τραγούδια του έφερε κοντά τον απόδημο ελληνισμό με την πατρίδα τους. Τα ξενιτεμένα ελληνόπουλα ακόμα και σήμερα τον τραγουδάνε στα γλέντια τους. Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι, πως μπόρεσε να πει όλα αυτά.», ανέφερε.
loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: