Το καρφί της Βανδή για τους απέναντι: «Άλλο Rising…άλλο Voice!»[φωτο-βιντεο]Λίγο πριν την πολυαναμαινόμενη  πρεμιέρα τουνέου talent show «Rising Star», ο ANTI1 διοργάνωσε μια πολύ όμορφη media day στα studio Kappa, όπου θα φιλοξενήσουν φέτος το νέο τους απόκτημα.
Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται ξανά στην
καρέκλα της κριτικής επιτροπής και μεταξύ άλλων τόνισε τις σημαντικές διαφορές, Rising Star και The Voice….
vandi
Πως αποφάσισες να είσαι ξανά σε talent show;
Μου άρεσε αρχικά γιατί θα συμμετέχει ο κόσμος από το σπίτι. Θα είναι πολύ διαδραστικό.  Περιμένω με αγωνία την πρεμιέρα, θέλω να δω αν θα είναι ομόφωνες οι απόψεις του κόσμο με τις δικές μας, να δω αν θα περάσουμε τα ίδια άτομα. Για την ομάδα του Rising. Ακούσαμε εξαιρετικές φωνές, αυτό έχω να πω μέχρι στιγμής….
Είμαστε κάποιο παλιοί εδώ και γνωριζόμαστε πολύ καλά. Έχουμε και τρία νέα μέλη στην παρέα μας που ταιριάξαμε και γίναμε καλή ομάδα. Τον Αντώνη τον ξέρω πολύ καλά, είναι σημαντική παρουσία εδώ, όπως και ο Γιώργος.
voice
Το είδες το The Voice; Ποια η γνώμη σου και ποιες διαφορές με το Rising;
Ειλικρινά δεν έχω προλάβει να δω, εκτός από κάποια αποσπάσματα κι αυτό επειδή έχω πολλές πρόβες με το «Mamma Mia». Είναι και κάποιοι φίλοι μας εκεί που συμμετέχουν, άτομα που αγαπάμε, όπως η Έλενα, ο Γιώργος  ο Καπουτζίδης, ο Σάκης… Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, εξακολουθεί να διασκεδάζει τον κόσμο από το σπίτι, φαντάζομαι ακούγονται κι εκεί ωραίες φωνές.
Έχω να πω πως το «Rising» είναι κάτι διαφορετικό, πάει παρά πέρα, μπορεί να έχει πλάκα όλο αυτό με τις καρέκλες του «The Voice», αλλά το «Rising» βάζει περισσότερο στο παιχνίδι τον κόσμο. Γινόμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα, κι εμείς από εδώ και ο κόσμος από το σπίτι. Αποφασίζουμε τι μέλλει γενέσθαι συνολικά. Θέλουμε να λειτουργήσει όλο αυτό έτσι. Φανταζόμαστε πως θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο κόσμος θα αποφασίσει τι του αρέσει περισσότερο όμως.
rising star
Τι διαφορετικό θέλεις να δεις από τους φετινούς συμμετέχοντες;
Σε αυτό το παιχνίδι, το διαφορετικό είναι πως παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο ο κόσμος. Εμείς για κάποιους παίκτες συμφωνήσαμε ομόφωνα να βρεθούνε μπροστά στον τοίχο και σε κάποιους διαφωνήσαμε. Έχω την περιέργεια να δω κατά πόσο τις Κυριακές που θα βρεθούνε μπροστά στον τοίχο αυτοί οι παίκτες ήταν σωστό το κριτήριο του ενός ή του άλλου.
Όχι στην ομοφωνία, στη διαφωνία. Επίσης, σε αυτό το παιχνίδι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το ότι τους βλέπουμε και δεν ακούμε μόνο τις φωνές, που σημαίνει πως βλέπουμε και πώς εκφράζεται ο καθένας όταν τραγουδάει. Από το πώς θα κινηθεί το σώμα, το χέρι, τα μάτια, όλα.
desp1na
Πώς αισθάνεται κάποιος. Την ακούς την ψυχή κάποιες φορές μέσα στη φωνή, αλλά σημασία έχει να τον κοιτάς στα μάτια τον άλλο και να το εισπράττεις αυτό. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι θα πάρει την ανταγωνιστική του μορφή, από το σημείο και μετά που θα δημιουργηθούν οι ομάδες, μπαίνει και ο ανταγωνισμός ανάμεσά μας.
Άρα θα πρέπει να κερδίσουν και τον κόσμο. Αυτή είναι η σημαντική διαφορά, κάτι που μάλλον ισχύει κι έξω από το παιχνίδι….
Ακριβώς. Ο κόσμος είναι η πέμπτη καρέκλα και με την μεγαλύτερη βαρύτητα. Στο μέλλον ο κόσμος θα τους κρίνει, τη δουλειά τους, την καριέρα τους. Κι αυτό είναι πολύ καλό να το καταλάβουν από τώρα. Εμείς πιο πολύ θα είμαστε για αν βοηθήσουμε. Θέλω να δω αν οι απόψεις μου συμφωνούν με αυτές του κοινού, με ενδιαφέρει αρκετά όπως προείπα.

Αν έρθετε σε «κόντρα» με τον κόσμο, τότε τι γίνεται; Αν υπάρχει «διαφωνία» μεταξύ σας και του κοινού, υπάρχει απογοήτευση στον κριτή;
Όσο και να έρθω σε κόντρα και διαφωνία, αυτό που επικρατεί σε αυτό το παιχνίδι είναι η άποψη του κόσμου. Και όχι δεν υπάρχει απογοήτευση, γιατί υπάρχουν άλλα πράγματα που μπορεί να συγκινούν κάποιον τηλεοπτικά που το βλέπει, και άλλο μπορεί να βλέπω εγώ εκείνη την στιγμή επάνω στην σκηνή.


loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: