Αποκλειστικό! Η απάντηση της οικογένειας Παντελίδη, στην χυδαία ανάρτηση Ελληνίδας τραγουδίστριας για τον Παντελή!Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες μία ανάρτηση της Βέρας Λάμπρου, η οποία ειρωνεύτηκε και σχολίασε με ντροπιαστικό τρόπο τον θάνατο και την μνήμη του Παντελή Παντελίδη και την απόφαση της οικογένειας του καλλιτέχνη να κυκλοφορεί τραγούδια του μετά τον χαμό του…

Το Youweekly.gr τηλεφώνησε στο μαγαζί όπου ανήκει στην οικογένεια Παντελίδη, και μίλησε με ένα άτομο από το στενό περιβάλλον του αδερφού του Παντελή, ο οποίος μας μετέφερε τα εξής: «Δεν μας ενδιαφέρει τι γράφει ο καθένας!» και συνεχίζει… «Η οικογένεια δεν πρόκειται να πάρει θέση σε ότι μπορεί να πει κάποιος! Δεν θα σχολιάσουμε κάτι! Δεν θα ασχοληθούμε με το θέμα…«, τόνισε το συγκεκριμένο πρόσωπο στο Youweekly.gr.

Είναι γνωστό πως η οικογένεια Παντελίδη δίνει την δική της μάχη για την δικαίωση του παιδιού της και την αναζήτηση της αλήθειας, ωστόσο κάτι τέτοια σχόλια που γίνονται μόνο για να προκαλέσουν, δεν θα μπουν στην διαδικασία να ασχοληθούν και να δώσουν βάση, όπως ακριβώς μας είπε και το πρόσωπο όπου επικοινωνήσαμε!

loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: