ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ !! ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΝΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΧΙΟΝΙΑ !!Από την πρωινή εκπομπή ''Καλημέρα Ελλάδα'' με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο γνωστός μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, προανήγγειλε κακοκαιρίες με βροχές και χιόνια μεταξύ 21-24 Δεκεμβρίου, δηλαδή μεταξύ Τετάρτης και Σαββάτου όπου είναι και παραμονή Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, χιονοπτώσεις θα πρέπει να απασχολήσουν το παραπάνω χρονικό διάστημα, περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στην ανατολική κυρίως Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά Ελλάδα, την ανατολική Πελοπόννησο αλλά και τις βόρειες Κυκλάδες, καθώς και ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Κρήτης, ενώ έντονες βροχές θα σημειωθούν σε περιοχές πεδινές των Κυκλάδων και της Κρήτης αλλά και του ανατολικού Αιγαίου.

Πρόσκαιρα σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, θα σημειωθεί χιονόνερο σε πεδινά της Θεσσαλία και της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει και σε περιοχές των βορείων προαστίων χωρίς όμως τα φαινόμενα να έχουν ένταση. Θα χιονίσει και στα βουνά της Αττικής.

Τα Χριστούγεννα τέλος, διευκρινίζει πως θα έχουμε καλοκαιρία σε όλη σχεδόν τη χώρα μας, εκτός από την Κρήτη όπου θα σημειώνονται καταιγίδες ή βροχές στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα ενώ θα χιονίζει σε ορεινές περιοχές του νησιού και στα βουνά.
loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: