ΕΚΤΑΚΤΟ | ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΟΜΟΥΣ !!Πέσαμε μέσα εδώ στο Greek-Weather.Org!! Μόνο εμείς Πανελλαδικά και μέρες πριν αναφέραμε για χιόνια από εδώ και πέρα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας ακόμα και με μηδενικό υψόμετρο. Μας κατέκρινα και μας είπαν τρομοκράτες αλλά τώρα και οι ίδιοι τους που παριστάνουν τους μετεωρολόγους προειδοποιούν για χιόνια...

Την ώρα που αυτοί που μας έλεγαν άσχετους από καιρό και ότι δεν θα χιονίσει, την ίδια ώρα ανεβάζουν φωτογραφίες ότι χιονίζει...
Πέσαμε μέσα και δικαιωνόμαστε καθώς αναμένεται τα χιόνια τις επόμενες ώρες να κάνουν στις παρακάτω περιοχές της εμφάνιση τους.

Θα χιονίσει σήμερα στους νομούς Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας ακόμα και σε μηδενικά υψόμετρο, αλλά και στους νομούς Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Βοιωτίας και Φθιώτιδας ακόμα και πάνω από τα 200-300 μέτρα υψόμετρο.

Στα ορεινά και ημιορεινά σε Μαγνησία, Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα πάνω από τα 200-400 μέτρα θα σημειωθούν έντονες χιονοπτώσεις μέσα στην Παρασκευή ενώ δεν αποκλείεται να το στρώσει 10-15 εκατοστά, ενώ θα χιονίσει και σε πεδινά οριακά και παραθαλάσσια τμήματα. Και στα ορεινά, ημιορεινά και πεδινά της βόρειας Εύβοιας αλλά και της Φθιώτιδας φαίνεται να χιονίζει μέσα στην Παρασκευή.Προσοχή ωστόσο θα πρέπει να δείξετε τις επόμενες ώρες στους νομούς Μαγνησίας και Φθιώτιδας αλλά και Χαλκιδικής καθώς όπως θα δείτε και στους παρακάτω προγνωστικούς χάρτες, σε μερικά ορεινά και ημιορεινά τμήματα, το χιόνι δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τα 25 εκατοστά φτάνοντας σε ορισμένες περιοχές με αέρα και τα 30 εκατοστά.Καλό θα ήταν όσοι κινηθείτε τις επόμενες 24 ώρες στα παραπάνω τμήματα που προαναφέραμε, να έχετε μαζί σας απαραιτήτως αντιολισθητικές αλυσίδες.


loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: