ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΩΣ ΚΑΙ -10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥΑισθητή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ώρες !!
Ενδεικτικά η θερμοκρασία την παραμονή των Χριστουγέννων το βράδυ, θα πέσει στην Θεσσαλονίκη στους -2, στην Αθήνα στους 4, στην Φλώρινα στους -10, στην Τρίπολη στους -5, στην Αλεξανδρούπολη στους 0, στην Λαμία στους -2, στην Λάρισα στους -2, στον Βόλο στους 0 και στα Ιωάννινα στους -3.


Τα Χριστούγεννα το βράδυ, η θερμοκρασία θα πέσει στην Θεσσαλονίκη στους -2, στην Αθήνα στους 3, στην Φλώρινα στους -9, στην Τρίπολη στους -5, στην Αλεξανδρούπολη στους 0, στην Λαμία στους -2, στην Λάρισα στους -1, στον Βόλο στους 0 και στα Ιωάννινα στους -3.


Μάλιστα, τις μεσημεριανές ώρες την παραμονή αλλά και ανήμερα των Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι κρύος. Ενδεικτικά και πάλι, η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει στην Θεσσαλονίκη τους 7-8, στην Αθήνα τους 9-10, στην Φλώρινα τους 3-4, στην Τρίπολη τους 6-7, στην Αλεξανδρούπολη τους 7-8, στην Λαμία τους 6-7, στην Λάρισα τους 9-10, στον Βόλο τους 6-7 και στα Ιωάννινα τους 6-7.
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: