ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΡΥΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ !!Χιόνια στην Ευρώπη και σε χώρες όπως η Σουηδία, η Νορβηγία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Αυστρία, η Ελβετία, η Ρουμανία αλλά και η Ουκρανία, κάνουν τους ειδικούς να πιστεύουν πως ο ερχόμενος Δεκέμβριος δεν αποκλείεται να είναι για την Ευρώπη ο πιο λευκός των τελευταίων 111 ετών.Ήδη πάντως στην Στοκχόλμη, οι μετεωρολόγοι χαρακτήρισαν τον φετινό Νοέμβρη ως τον πιο λευκό των τελευταίων 111 ετών, με 29 εκατοστά χιονιού να καλύπτουν πρώτη φορά μετά από 1 και βάλε αιώνα όλη την πόλη.

Ωστόσο οι ειδικοί και μέσω των μοντέλων πρόβλεψης καιρού αλλά και μέσω των όσων δείχνουν και τα προγνωστικά στοιχεία του Αμερικάνικου site πρόβλεψης καιρού Accuweather.com, κρούουν το καμπανάκι προς τους κατοίκους χωρών της κεντρικής, βόρειας αλλά και ανατολικής Ευρώπης, πως οδεύουμε προς έναν αρκετά κρύο Χειμώνα, με τον Δεκέμβρη που μας έρχεται να μας φυλάει πιθανότατα αρκετά χιόνια.

Τώρα για το αν τα χιόνια αυτά έρθουν και προς την χώρα μας;;

Η αλήθεια είναι πως τα πιο πολλά προγνωστικά στοιχεία θέλουν χιόνια μέσα στον Δεκέμβρη σε περιοχές ιδιαίτερα της βόρειας Ελλάδας. Φαίνονται αρκετές χιονοπτώσεις μέσα στον Δεκέμβρη, σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα των νομών Δράμας, Έβρου, Φλώρινας, Καστοριάς, Κοζάνης, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Άρτας, Θεσπρωτίας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Πέλλας και Ημαθίας.
Πάντως στην Ευρώπη οι μετεωρολόγοι θεωρούν και δεδομένου αυτού που έγινε στην Στοκχόλμη Νοέμβρη μήνα, πως οδεύουμε ίσως και στον πιο λευκό και παγερό Δεκέμβρη των τελευταίων 111 ετών... Δεν είναι και λίγα 29 εκατοστά χιονιού για μήνα Νοέμβριο στην Στοκχόλμη...

Δείτε στο παρακάτω άρθρο πως χαρακτηρίζουν στο εξωτερικό τον καιρό που επικράτησε το Νοέμβριο στην Στοκχόλμη....

Δείτε τέλος, στο παρακάτω βίντεο που επιμεληθήκαμε εμείς εδώ στο Greek-Weather.Org, για το πως εκτιμούμε αλλά και εκτιμούν τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού πως θα κυλήσει ο φετινός Χειμώνας 2016-2017 στην Ευρώπη...
loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: