Αποκάλυψη! Με αυτή την κοπέλα φιλιόταν ο Κοτσοβός όταν του επιτέθηκε η Σπυροπούλου!Στο ντοκουμέντο που σας παρουσιάζει σήμερα αποκλειστικά το Youweekly.gr θα δείτε κάτι που δεν έχει προηγούμενο, ούτε στην εγχώρια showbiz, αλλά ούτε και στη διεθνή… Μία παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, νέα κοπέλα, από τα πιο ταλαντούχα άτομα τη γενιάς της, βρέθηκε εκτός εαυτού την περασμένη Κυριακή στο «Fantasia Live» κι επιτέθηκε δημόσια στον πρώην φίλο της Γιώργο Κοτσοβό. Όπως σας παρουσιάσε το Youweekly.gr, οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας, την επίθεσης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον πρώην φίλο της!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Κοτσοβός άρχισε να φλερτάρει με τη νεαρή φοιτήτρια, η οποία ανταποκρινόταν με ευχαρίστηση στο pressing του. Η Κωνσταντίναέριχνε δολοφονικές ματιές, όμως ο πρώην σύντροφος της δεν την είχε αντιληφθεί, ώσπου τον ενημέρωσε ο μετρ του νυχτερινού μαγαζιού…Σε αυτό το φωτογραφικό ντοκουμέντο μπορείτε να δείτε πόσο κοντά βρισκόταν η παρέα της Σπυροπούλου με την παρέα του Κοτσοβού. Σε καμία περίπτωση όμως, ο νεαρός επιχειρηματίας δεν περίμενε τη δημόσια επίθεση που θα δεχόταν από την παρουσιάστρια.

Στις 2:30 π.μ. ο Κοτσοβός πλέον δεν φλερτάρει απλώς με την Αγγελική, αλλά αρχίζει να την αγκαλιάζει και να είναι ιδιαίτερα διαχυτικός μαζί της, όπως και εκείνη άλλωστε. Ταυτόχρονα, ο μετρ του καταστήματος ενημερώνει τον Κοτσοβό ότι βρίσκεται δίπλα του η Σπυροπούλου και τον προειδοποιεί ότι θα γίνει φασαρία!


Ο Κοτσοβός, όμως, αδιαφορεί… Αυτό προκαλεί την έκρηξη της Κωνσταντίνας και γύρω στις 3 π.μ. η Κωνσταντίνα αφήνει την παρέα της, πλησιάζει τον Κοτσοβό και αρχίζει μια απίστευτη δημόσια σκηνή ζηλοτυπίας με ουρλιαχτά, τσιμπιές, σπρωξίματα που καταλήγουν στο σκίσιμο της μπλούζας του πρώην συντρόφου της.

Είναι η στιγμή που η Κωνσταντίνα αφήνει την παρέα της και μιλάει έντονα στον πρώην σύντροφό της. Η νεαρή φοιτήτρια Αγγελική παρακολουθεί χαμογελώντας και με αμηχανία όλα αυτά που γίνονται μπροτά της.Η στιγμή όπου η Κωνσταντίνα πλησιάζει την Αγγελική να της μιλήσει και την απομακρύνει ο Γιώργος!

Στο τέλος αφού ο Γιώργος Κοτσοβός πλακώθηκε με την Σπυροπούλου , πήρε την νεαρή σύντροφό του και έφυγαν από το μαγαζί:

Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: