ΧΑΡΤΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ !!


ΤΡΙΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ, ΟΡΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΝΩ ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΩΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΗ 5-15 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΡΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 300-500 ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΘΡΑΚΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 600-800 ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 900-1000 ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΗ 5-15 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΡΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 300-400 ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΘΡΑΚΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 500-600 ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 700-900 ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΙΘΑΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΥΣ 2-3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ 4-5 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΑΘΗΝΑ: ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ. ΠΙΘΑΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ. ΝΙΦΑΔΕΣ ΙΣΩΣ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ.

loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: