ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ καταγγελία: "Ο Michael Jackson με βiαζε από 12 χρονών και..." - Δείτε Σοκαριστικά Ντοκουμέντα


Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βασιλιά της ποπ Michael Jackson που θέλουν να διοικούσε ένα από τα πιο εξελιγμένα κυκλώματα σε...
ξου αλικής κακοποίησης παιδιών.

Αυτό ισχυρίζεται μια γυναίκα που υποστηρίζει ότι ήταν ένα από τα θύματά του. Η γυναίκα έδωσε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη φριχτή κακοποίηση που έζησε στα χέρια του Michael Jackson.


Σύμφωνα με την καταγγελία, η «Jane Doe» (ψευδώνυμο) γνώρισε τον Michael Jackson στην έπαυλή του στο Hayvenhurst το 1986 όταν ήταν 12 ετών. Ο Michael Jackson βρήκε το τηλέφωνο της οικογένειάς της και λίγο αργότερα ξεκίνησε ο εφιάλτης της που κράτησε μέχρι τα 15 της χρόνια, το 1989.

Μέσα από επιστολές, τηλεφωνήματα και δώρα ισχυρίζεται ότι ο Jackson προσπάθησε να τη δελεάσει για να γίνει σύντροφός του. Οι λεπτομέρειες των όσων περιγράφει είναι τρομακτικές. «Τη χάιδευε στα γεν. της όργανα και το σώμα, τη φιλούσε, της έκανε και την έβαζε να του κάνει στο-ματικό έρ., τριβόταν πάνω της και κατάφερε μερική διείσ δυση με αποτέλεσμα να ματώσει».
Στα ανατριχιαστικά σημειώματα που ισχυρίζεται ότι της έστειλε o Michael Jackson έγραφε ότι την αγαπά και ότι είναι τρελός για αυτή. Τα υπέγραφε είτε ως Michael είτε ως MJ, με τη γυναίκα να υποστηρίζει ότι της έδωσε 900.000 δολάρια για να εξαγοράσει τη σιωπή της.
Η γυναίκα ισχυρίζεται επίσης ότι όλες του οι επιχειρήσεις ήταν μέρος συστήματος και υπηρετούσαν στην πραγματικότητα διπλό σκοπό. Λειτουργούσαν παράλληλα και ως επιχειρήσεις σε ξουαλικής κακοποίησης παιδιών με σκοπό να εντοπίζουν, να δελεάζουν και να αποπλανούν παιδιά.

«Αυτή είναι μια ακόμα προσπάθεια να πιάσουν λαχείο καταθέτοντας μήνυση πάνω από 7 χρόνια μετά τον θάνατο του Michael Jackson και περίπου 30 χρόνια μετά την υποτιθέμενη διάπραξη των περιστατικών. Πιστεύουμε ότι οι ισχυρισμοί δεν έχουν καμία αξία. Δεν είναι τυχαίο επίσης που εκπροσωπείται από τους δικηγόρους που εμπλέκονται σε άλλες δύο σοβαρές υποθέσεις που έχουν αξιώσεις από τις επιχειρήσεις του», σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι της άλλης πλευράς.

loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: