ΕΚΤΑΚΤΟ – Ραγδαίες εξελίξεις!Πάμε για πρόωρες εκλογές;Κρίσιμες οι επόμενες ώρες στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την απόφαση του ΣτΕ είναι βαρύ και ασήκωτο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έρχονται ραγδαίες εξελίξεις.
Η κ. Γεροβασίλη ανακοίνωσε πως την προσεχή Δευτέρα η κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή σχέδιο νόμου που προβλέπει την έκδοση βεβαιώσεων λειτουργίας των ιδιωτικών σταθμών, «μέχρις ότου χορηγηθούν οι πρώτες νόμιμες τηλεοπτικές άδειες με βάση το νόμο 4339/2015».

Δηλαδή, η κυβέρνηση θα πράξει τελικά αυτό που άλλοτε κατήγγειλε, με την όλη τοποθέτηση της κυβερνητικής εκπροσώπου να αποτελεί, ουσιαστικά, ακόμα μία ευθεία επίθεση εναντίον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης.

Την ίδια ώρα, κύκλοι από το Μέγαρο Μαξίμου, αναφέρουν πως ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται το ενδεχόμενο του πολιτικού αιφνιδιασμού μέσω της διενέργειας πρόωρων εκλογών, διαφορετικά θα προχωρήσει σε ολικό ανασχηματισμό με αμιγώς σοσιαλιστικό πρόσημο ώστε να φτιάξει την κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί

loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: