ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ !!Ξεκίνημα Δεκεμβρίου παρά ξεκίνημα Νοεμβρίου θα έχουμε τις επόμενες ημέρες στα Βαλκάνια και γενικότερα στην ανατολική, κεντρική και βόρεια Ευρώπη.

Αιτία θα είναι μία έντονη καιρική διαταραχή που θα σημειωθεί στην Ρωσία με ιδιαίτερα χαμηλές πιέσεις και δριμύ ψύχος. Ισχυρός αντικυκλώνας θα επεκταθεί σύμφωνα με νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Greek-Weather.Org σε όλη την δυτική, βορειοδυτική Ευρώπη, με αποτέλεσμα όλη η καιρική διαταραχή αυτή να ωθείται προς χώρες της κεντρικής και κυρίως της ανατολικής, νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Αποτέλεσμα θα είναι η συνεχόμενη διέλευση βαρομετρικών χαμηλών από την Ρωσία ως και στην Ελλάδα και την Κύπρο μετά τις 2-3 Νοεμβρίου, σε συνδυασμό και με αρκετό κρύο για την εποχή. Τα βαρομετρικά χαμηλά όπως πρώτο εδώ και καιρό επισημαίνει το Greek-Weather.Org, θα προτιμούν την περιοχή μας για να περνάνε εξαιτίας του αντικυκλώνα-εμποδιστή που θα αναπτυχθεί στην δυτική Ευρώπη.

Έτσι για τους επόμενους τουλάχιστον 2-3 μήνες, η κυκλοφορία των καιρικών συστημάτων πάνω από την Ευρώπη, θα ευνοεί τον ψυχρότερο και πιο βροχερό ή και χιονισμένο καιρό στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την ανατολική Ευρώπη, με την Ρωσία να διέρχεται στην πιο ψυχρή της περίοδο μετά το 2006.
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: