Υπερβολικά αδυνατισμένη η Ελένη Μενεγάκη – Δείτε πόσα κιλά είναι πλέον….


“Είναι αυτή η Ελένη Μενεγάκη”, “πώς αδυνάτισε έτσι;”, “έχει κορμί που θα ζήλευαν 20άρες”…. Αυτές ήταν οι ατάκες που συνόδευαν την εμφάνιση της παρουσιάστριας την περασμένη Τετάρτη στη Λεωφόρο Κηφισίας από όσους την αντίκρισαν και δεν πίστευαν στα μάτια τους…
Κι εμείς μαζί τους που την είδαμε να κατεβαίνει από το μαύρο τζιπ της και πάθαμε την πλάκα μας με το sexy και σούπερ αδυνατισμένο κορμί της. Μέσα σε ένα κόκκινο, στενό φόρεμα εκείνη σαν άλλο μοντέλο βγαλμένο από editorial μόδας ήταν πιο όμορφη από ποτέ – απολαμβάνοντας και με το παραπάνω τη νέα της εικόνα!Δεν είχε και κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα η Ελένη Μενεγάκη με το σώμα της αφού πάντα ήταν υπέρμαχος ενός… juicy κορμιού, με θηλυκές καμπύλες και… sexy πιασίματα! Ωστόσο, αυτό το… κάτι παραπάνω σε λίπος ήθελε να το διώξει μια και καλή από πάνω της και να γίνει “η Ελένη που ξέρει ο κόσμος”, όπως έλεγε η ίδια χαριτολογώντας… και το πέτυχε με σύμμαχό της την κρυολιπόλυση.

Πώς γίνεται
Η διαδικασία της μη επεμβατικής θεραπείας απώλειας του τοπικού πάχους αξιοποιεί τις χαμηλές θερμοκρασίες για να οδηγήσει τα λιποκύτταρα στην κρυσταλλοποίηση και στη συνέχεια στην απόπτωσή τους, δηλαδή στο θάνατο. Υπό την καθοδήγηση του γιατρού εφαρμόζεται στην προβληματική περιοχή μια κεφαλή που οδηγεί στη μείωση της θερμοκρασίας κάτω από το δέρμα. Ανάλογα με την περιοχή, η κεφαλή στοχεύει για κάποια ώρα στο λίπος. Δεν υπάρχουν
ράμματα, τραύμα, τοπική αναισθησία και οπές, ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά στο σπίτι του και στις δραστηριότητές του.
agg_lig_006Τα αποτελέσματα
Το επόμενο διάστημα μετά την συνεδρία το σώμα αποβάλλει σταδιακά τα λιποκύτταρα που έχουν πια πεθάνει και το σώμα είναι πλέον σμιλεμένο. Απαιτούνται περίπου 2-3 μήνες μέχρι να δεις το σώμα σου να αλλάζει – τόσο χρόνο χρειάστηκε και η Ελένη, αφού έχει ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία από πριν το καλοκαίρι!

Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: