Δεν έκρυψε τίποτα! Η πιο καυτή φωτογράφιση της Μαρίας Σολωμού!Μία σέξυ φωτογράφιση συνόδευσε τη συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού στο περιοδικό Down Town. Η ηθοποιός έβαλε τα απολύτως απαραίτητα και φωτογραφήθηκε σε πόζες που κόβουν την ανάσα!


Έχεις γενικά, το άγχος της ομορφιάς;

Δεν έχω κανένα τέτοιο άγχος. Ποτέ άλλωστε δεν ένιωθα όμορφη, με την κλασική έννοια. Διαφορετική ναι, όμορφη όχι. Δεν έχω ούτε το τέλειο σώμα ούτε το τέλειο πρόσωπο. Δεν φρικάρω όμως.
Σε ποια κατηγορία γυναικών ανήκεις, σε εκείνες που μεγαλώνουν όμορφα;

Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι από τα 20 χρόνια μου μέχρι σήμερα οι διαφορές πάνω μου είναι τεράστιες. Καταρχάς, τη δεκαετία των 20 με 30 άλλαξε το σχήμα του προσώπου μου, όπως συμβαίνει στις περισσότερες γυναίκες. Είχα μαγουλάκια τα οποία απεχθανόμουν. Από τα 30 και μετά άρχισε η μετάλλαξη. Έφυγε το λίπος από το πρόσωπο και εμφανίστηκαν γωνίες. Από τα 30 στα 40 τώρα, αναρωτιέμαι αν θα ξαναγυρίσει πίσω να καλύψει καμιά ρυτίδα, αλλά δεν το βλέπω. Επίσης, από μια ηλικία και μετά πρέπει να αποφασίσεις πλέον αν θα έχεις ωραίο ποπό ή ωραία μούρη.
Εσύ τι αποφάσισες;

Εγώ αποφάσισα να έχω ωραίο ποπό, ή για να στο πω καλύτερα να μην έχω ποπό, γιατί δεν μου αρέσει να εξέχει κάτι. Σιχαίνομαι αυτή την τάση «Kardashian». Θέλω το σώμα μου να είναι πολύ αδύνατο, χωρίς να προεξέχει τίποτα. Μου αρέσει ο σωματότυπος μοντέλου. Ένα «αγορέ» σώμα που δεν έχει πολλά να ξεχειλίζουν.

Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: