ΚΑΝΕΝΑ κανάλι δεν πρόκειται να ΚΛΕΙΣΕΙ - ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...


Του Ανδρέα Μ. Καραγιάννη, 
Πολιτικού Επιστήμονα-Συγγραφέα
ΟΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ...

Σε νέα βάση θέτει ολόκληρο το τηλεοπτικό τοπίο η αδειοδότηση των καναλιών που

έλαβε χώρα αυτές τις ημέρες. Η αγωνία είναι εμφανής σε όλους τους εργαζομένους, αλλά και στους ιδιοκτήτες που κινδυνεύουν να απολέσουν το κεφάλαιο που έχουν επενδύσει.

Τα ήδη υπάρχοντα κανάλια, με βάση το brand name τους έχουν χτίσει τόσα χρόνια τη διαφημιστική τους δυναμική. Τα brand MEGA, ALPHA, STAR,έχουν πολλή μεγάλη αξία στη διαφημιστική αγορά, στο τηλεοπτικό κοινό, όπως επίσης και μία πολύ σημαντική ταινιοθήκη από ακριβές παραγωγές.Οι νέοι λοιπόν καναλάρχες, μπορεί να κατέχουν όντως την πολυπόθητη άδεια,

ΚΑΝΕΙΣ όμωςδεν θα κάτσει να στήσει ένα ολόκληρο ΚΑΝΑΛΙ από την αρχή, προσπαθώντας αρκετά χρόνιανα θέσει στέρεες βάσεις για το δικό του brand. Είναι τόσο ασύμφορα τα ποσά που δόθηκαν για άδειες, είναι τόσο ΑΠΙΘΑΝΟ να αποσβεστούν ποτέ, ακόμα και σε εικοσαετία, που πολύ δύσκολα κάποιος που έβαλε 60,70,75 εκατομμύρια μόνο για άδεια θα κάτσει να βάλει άλλα ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, για να στήσει από την αρχή δικό του κανάλι με δυνατό brand.


Οπότε οι συγχωνεύσεις των ΚΑΤΟΧΩΝ της άδειας με τους χαμένους καναλάρχες είναι ΣΙΓΟΥΡΗ. Ετσι θα μπορέσουν και οι παλιοί να κρατήσουν ένα ποσοστό συμμετοχής, και οι καινούριοι να βρουν ένα ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕΣΟ για να περάσουν τη γραμμή τους και να στήσουν τα οχυρά τους. Είναι ΖΩΤΙΚΗΣ σημασίας για κάποιους το ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις.

Ειδικά αυτή η κατηγορία καναλαρχών ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ,. Η μητέρα των μαχών στο μιντιακό στερέωμα τώρα αρχίζει.

Μόλις δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα.


loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: