Είναι οριστικό! Πασίγνωστη παρουσιάστρια επιστρέφει στον ΑΝΤ1Μετακομίζει και θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από καινούργια τηλεοπτική στέγη. Το σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε η συμφωνία και έτσι είναι οριστικό ότι την καινούργια τηλεοπτική σεζόν θα την δούμε ξανά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.


Ο λόγος για την

Τζένη Μπαλατσινού και την εκπομπή «Jenny Jenny» που παρουσίαζε στο MEGA κάθε σαββατοκύριακο. Την καινούργια σεζόν, όπως αναφέρει το newsit, λοιπόν η εκπομπή μετακομίζει στον ΑΝΤ1 και ανανεωμένη, αλλά με τη βασική γυναικεία κυρίως θεματολογία της θα προβάλλεται στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου.

Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή αντικατέστησε στο MEGA την εκπομπή «Joy» που μέρος της είχε μετακομίσει στο κανάλι της Μεσογείων από τον ΣΚΑΪ χωρίς όμως επιτυχία και στη συνέχεια βρήκε φιλόξενη στέγη στον ΑΝΤ1, αλλά και πάλι χωρίς να κερδίσει τους τηλεθεατές. Έτσι για δεύτερη φορά η «Joy» χάνει από τη «Jenny Jenny» που αποδείχτηκε καλύτερη στη μάχη της τηλεθέασης… και όχι μόνο…! Την καινούργια σεζόν λοιπόν η Τζένη Μπαλατσινού επιστρέφει στον ΑΝΤ1 όπου παρουσίαζε το «Dancing on ice», για να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές τα πρωινά του σαββατοκύριακου…!

loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: