Τους «τσακώσαμε»! Ποιο ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι ξανά μαζί;«Μα δεν τελειώνουν οι αγάπες οι μεγάλες, δεν τελειώνουν. Πονάνε, υποφέρουνε, ματώνουν κι αρχίζουν πάλι απ’ την αρχή…», αναφέρουν οι στίχοι της μεγάλης επιτυχίας του Στέλιο Ρόκκου και βρίσκουν απόλυτη εφαρμογή σε όσα βιώνει στην προσωπική του ζωή τελευταία

ο Κώστας Σόμμερ.


Ο αγαπημένος ηθοποιός και η πανέμορφη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μετά το δίμηνο διάλειμμα που έκαναν στη σχέση τους, είναι ξανά μαζί και όπως μαθαίνουμε πιο αγαπημένοι από ποτέ. Ο φακός του Youweekly.gr «τσάκωσε» το ζευγάρι στην πρώτη του απόδραση στη θάλασσα μετά την επανασύνδεση, με τα διαχυτικά φιλιά και τις τρυφερές αγκαλιές μεταξύ τους να μαρτυρούν ότι… εδώ υπάρχει πραγματικά ένας έρωτας μεγάλος!


«Διανύουν την πιο ωραία περίοδο στη σχέση τους. Έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου το άλλο του μισό και ευτυχώς κατάλαβαν νωρίς ότι όσα τους ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που τους κρατούν μακρυά», δηλώνει στο Youweekly.gr άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον.


loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: