ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!! Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αγνώριστη από τις πλαστικές!


Δεν την αναγνωρίσαμε!

Η σημερινή εικόνα της
 Μαίρης Βλουτή, δεν θυμίζει σε τίποτα την ξανθιά κοπέλα που θαυμάζαμε στις σειρές «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου

Εμπιστεύθηκε τον λάθος πλαστικό και γι’ αυτό το πρόσωπο της έχει αλλάξει τόσο πολύ από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην τηλεόραση.
«Ήταν η εποχή που ξεκίναγα στην τηλεόραση και κάποιοι καλοθελητές μου είπαν ότι επειδή είμαι λίγο μάγουλου θα μου έκανε μια καλύτερη εικόνα να έκανα μια «ιστορία» εδώ, στα χείλη. Τους άκουσα και την πάτησα. Με το πέρασμα των χρόνων μου δημιουργήθηκε σε αυτό το σημείο μια ιδιαίτερη φλεγμονή η οποία δυστυχώς δεν φεύγει με τίποτα. Δεν αναλαμβάνει κανένας να μου το φτιάξει, είναι άκρως επικίνδυνο και υπάρχει περίπτωση να πάω για μαλλί και να βγω κουρεμένη. Κάθε χρόνο είναι και χειρότερα», εξήγησε η ηθοποιός στο Χάι. Η Βλουτή μάλιστα συμμετείχε πρόσφατα σε φιλανθρωπική επίδειξη γνωστού οίκου μόδας για την ενίσχυση των άπορων ηθοποιών και των παιδιών που έχουν ανάγκη και όλοι εντυπωσιάστηκαν από την τεράστια αλλαγή στο πρόσωπο της αφού δεν θύμιζε με τίποτα την παλιά της εικόνα.

loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: