Ξεφτίλα: Τεράστιο σκάνδαλο με την κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη!Η κηδεία του ηθοποιού, Ανδρέα Μπάρκουλη θα γίνει την Πέμπτη στις 17:30 στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης.
Η κόρη του πρωταγωνιστή, Ανδρέα Μπάρκουλη συγκλονίζει καταγγέλλοντας στην εφημερίδα freddo ότι η κηδεία του δε θα γίνει δημόσια δαπάνη, αλλά με χρήματα στενής φίλης της συζύγου του, Μαρίας:


«Είναι ντροπή. Μόνο αυτό έχω να πω. Ψάχναμε να βρούμε τάφο για να τον θάψουμε. Βρήκαμε τελικά στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης, αλλά και εκεί πλήρωσε η στενή φίλη της Μαρίας και του μπαμπά μου για να γίνει η κηδεία. Μια γωνιά δεν υπήρχε για αυτόν τον άνθρωπο; Κάποιος να νοιαστεί από την πολιτεία; Ντροπή!».


Από πλευράς του, ο δημοσιογράφος της FREDDO, Νίκος Νικόλιζας ανέφερε: «ΞΕΦΤΙΛΑ: Η πολιτεία δεν εβρισκε ένα μέτρο γη για να θαψουν τον μεγάλο πρωταγωνιστή δημόσια δαπανη. Θρίλερ με τον τάφο!!! Ποια ήταν ή τελευταία του επιθυμία που δεν εκπληρωθηκε. Ποιος πλήρωσε τελικά την κηδεία. Ο υπουργός πολιτισμού ξέρει να στέλνει συλλυπητήρια τηλεγραφήματα κ όχι ή κηδεία του μεγάλου Έλληνα πρωταγωνιστή να γίνει δημόσια δαπανη! ΑΥΡΙΟ στη FREDDO όλο το τραγικό ρεπορτάζ ενός τραγικού κράτους που θέλει να λέγεται πολιτισμενο!!!».
loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: