5 συνήθειες των γυναικών που έχουν πάντα οργασμόTην έχεις δει στην τιβί, το σινεμά, παντού. Το ζευγάρι στο κρεβάτι κι εκείνη ολοκληρώνει κάθε μα κάθε φορά. Κι αν όντως οι κοπέλες αυτές δεν υποκρίνονται, πως στο καλό καταφέρνουν να έχουν οργασμό κάθε φορά;

 Οι γυναίκες που έχουν οργασμό κάθε φορά, αυτοϊκανοποιούνται συχνά
Οι γυναίκες που ικανοποιούν τον εαυτό τους συχνά, μαθαίνουν καλύτερα πως ακριβώς λειτουργεί το σώμα και η σεξουαλικότητά τους. Ταυτόχρονα, εξοικειώνονται με το σώμα τους και τις ατέλειες που αυτό έχει και τελικά απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο.
Εν το μεταξύ, με την αυτοϊκανοποίηση καταφέρνεις να ξέρεις ποιά σημεία είναι κλειδιά στον οργασμό σου, που πρέπει να υπάρξει πίεση, ταχύτητα και τελικά πώς να διαχειριστείς κόλπο, κλειτορίδα, στήθος για να περάσεις καλύτερα στο κρεβάτι. Τις γνώσεις αυτές, σίγουρα μπορείς να τις μεταλαμπαδεύσεις και στον παρτενέρ σου.
Πολύς λόγος έχει γίνει για το σημείο G που πολλοί δεν επιβεβαιώνουν την ύπαρξή του και ακόμα περισσότερες γυναίκες δεν το έχουν βρει ποτέ. Αντίθετα, το σημείο Κ, το σημείο καυτής Κλειτορίδας, είναι υπαρκτό και ευκολότερα προσβάσιμο. Με τα χέρια, με το κορμί του, με τα δάχτυλά του, με ένα δονητή, το σημείο Κ μπορείς να το πετύχεις κάθε φορά.
Δεν είναι μόνο οι άντρες που βιάζονται στα προκαταρκτικά. Και οι γυναίκες έχουν παραγνωρίσει τη σημασία που αυτά έχουν γεγονός που κάνει την επίτευξη οργασμού δυσκολότερη. Οι γυναίκες που κορυφώνουν κάθε φορά ξέρουν πως 20 λεπτά προκαταρκτικών πάσης φύσεων, ακόμα και τα γαλλικά φιλιά, στρώνουν το έδαφος για έναν ωραίο και μεγάλο οργασμό κατόπιν.
Οι γυναίκες που έχουν οργασμό κάθε φορά, λένε τι θέλουν
Τι σου αρέσει, τι χρειάζεσαι πιο πολύ. Μην ντρέπεσαι, ζήτα το κι αν δεν το πάρεις με την πρώτη, σίγουρα η δεύτερη θα σε ανταμείψει. Και μην νομίζεις πως κάνεις κάτι κακό. Οι άντρες θέλουν οδηγίες στο κρεβάτι, μόνο στο δρόμο να τις αποφεύγεις.

Οι γυναίκες που έχουν οργασμό κάθε φορά, δεν αγχώνονται με τον οργασμό
Αν θέλεις να έχεις οργασμό κάθε φορά, σταμάτα να σκέφτεσαι τον οργασμό. Είναι από εκείνες τις φορές που ψάχνουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Το θέμα είναι να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το σεξ κι έτσι θα ολοκληρώσεις μια ώρα αρχύτερα!

Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: