Σε αναπηρικό καροτσάκι η Μίνα Αρναούτη – Διαλυμένη η δεξιά της πλευρά!
Η Μίνα πριν από λίγες μέρες υποβλήθηκε για έκτη φορά σε ένα εξαιρετικά δύσκολο χειρουργείο στο δεξί πόσι απο την ομάδα χειρουργών της Ορθοπεδικής Κλινικής του νοσοκομείου, οι οποίοι ωστόσο δεν είναι ακόμα

σε θέση να προσδιορίσουν το πότε θα μπορέσει να πάρει το πολυπόθητο εξιτήριο. Μπορούν όμως να πουν σχεδόν με βεβαιόητα πως αυτή ήταν η τελευταία εγχείρηση για το κορίτσι που τραυματίστηκε πολύ βαριά στο τραγικό δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η νεαρή θα πάρει εξιτήριο, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, πείρπου στα τέλη Ιουλίου, οπότε και θα αναχωρήσει αμέσως για τη Μυτιλήνη. Παραμένει κλινήρης και πολύ αδύνατη, όμως, γνωρίζοντας ότι πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα, η Μίνα Αρναούτη αδημονεί να φύγει από τον Ευαγγελισμό. Ωστόσο, φαίνεται πως η Μίνα υπέστη τραυματισμούς που θα την ακολουθούν σε όλη της τη ζωή, καθώς οι βλάβες είναι εκτεταμένες και βαριές που είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκατασταθούν πλήρως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει το Ciao, οι γιατροί έχουν ήδη ενημερώσει τη μητέρα της, κ.Νατάσα Αρναούτη, πως θα πρέπει να προμηθευτούν αναπηρικό καροτσάκι. Εξακολουθεί να δυσκολεύεται στον ύπνο, ενώ τις ερχόμενες ημέρες αναμένεταινα ξεκινήσει φυσιοθεραπείες ώστε να κουνήσει και να λυγίσει το δεξί της γόνατο, κάτι που, αν γίνει, θα δημαίνει και τη στιγμή της εξόδου της από τον Ευαγγελισμό.
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: