Λιάγκας – Σκορδά: Κοιμούνται σε διαφορετικά κρεβάτια! Όλο το παρασκήνιο της κρίσης τους…Κι όμως είναι αλήθεια…


Το τελευταίο διάστημα το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περνάει την μεγαλύτερη κρίση στη σχέση και τον γάμο τους. Όλη αυτή η φήμη φούντωσε όταν το ζευγάρι έκανε χώρια διακοπές, και άνθρωποι από το περιβάλλον τους μιλάνε για πολύ μεγάλη κρίση στον γάμο τους, όπως αναφέρει το Ciao.

Μάλιστα, οι ίδιοι άνθρωποι μεταφέρουν στο περιοδικό πως η Φαίη Σκορδά το τελευταίο διάστημα έχει «μετακομίσει» στο παιδικό δωμάτιο. Το ζευγάρι όλο αυτό το διάστημα στην καθημερινότητα του τσακωνόταν συχνά, έχοντας έντονες διαφωνίες, χωρίς ωστόσο αυτό να θέτει σε κίνδυνο τον γάμο τους. Το πράγμα φούντωσε όταν ο Γιώργος Λιάγκας έκανε έντονη την επιθυμία του να φύγει από το «Πρωινό».

Την απόφαση για χωριστές διακοπές την πήρε η Φαίη Σκορδά στην προσπάθεια της να σώσει τον γάμο της και να ηρεμήσουν και οι δύο! Ο Γιώργος να περάσει χαλαρές στιγμές μόνος του και η Φαίη να είναι μαζί με τα παιδιά. Ωστόσο το ζευγάρι διαψεύδει κάθε τέτοιο δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει χωρισμό! Ας ελπίσουμε πως είναι μια απλή φήμη…
loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: