Ανατριχιαστικό! Αυτά ήταν τα σχέδια του Παντελίδη που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει -Η αποκάλυψη και η απόφαση της οικογένειαςΤο νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα. Όμως επιθυμία της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη είναι να μην ξεχαστεί ποτέ. Γι΄αυτό και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να


κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του. Μάλιστα τα τραγούδια που είχε ηχογραφήσει και δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα φαίνεται πως είναι αρκετά. Το «Θυμάμαι» ήταν ένα από τα ακυκλοφόρητα κομμάτια και ο Χάρης Λεμπιδάκης αφηγήθηκε την ιστορία του, στο Happy Day.
«Αυτό το κομμάτι γράφτηκε πριν από ενάμιση χρόνο, την πρώτη εβδομάδα που μπήκε στο καινούριο του σπίτι ο Παντελής. Έλεγε ότι αυτό το κομμάτι θα το έβγαζε όταν θα συνεργαστεί κάποια στιγμή είτε με τον Αντώνη Ρέμο, είτε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Στο στούντιο είχε γράψει μόνο τη φωνή. Ο μαέστρος του είχε τη δύσκολη αποστολή να πάρει τη φωνή με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας και της εταιρείας και να βάλει μέσα την ορχήστρα».

Ενώ ο δημοσιογράφος και κολλητός του αδικοχαμένου τραγουδιστή αποκάλυψε και τα σχέδια της οικογένειας του τραγουδιστή: «Έχει διάφορα demo και η οικογένεια θα εξετάσει ποια από αυτά μπορούν να βγουν μελλοντικά. Στόχος της οικογένειας είναι να βγαίνουν ένα με δύο κομμάτια το χρόνο, για να υπάρχει ο Παντελής Παντελίδης για πολλά χρόνια ακόμα». Δείτε στο βίντεο τι σκοπεύει να κάνει η οικογένεια Παντελίδη.
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: