Η Μαρία Ηλιάκη μετά από χρόνια αποκαλύπτει: «Γι’αυτό έφυγα τότε από τον Alpha! Με ανάγκασαν…»


Οι πρώτες φήμες για επιστροφή στον Alpha αφορούσαν μόνο στον Νίκο Moυτσινάκαι αναρωτιέμαι αν οι συζητήσεις με τη Μαρία Ηλιάκη προέκυψαν στην πορεία, για να μου ξεκαθαρίσει ο Νίκος πως εξαρχής οι συζητήσεις ήταν για το δίδυμο. «Η Μαρίαείναι το συκώτι μου. Την αγαπάω πολύ. Την αγαπάω, αλλά και την πνίγω την ίδια στιγμή. Η σχέση μας είναι σχεδόν συγγενική κι είναι έτσι από την αρχή, από το ΚουςΚους, που ήμασταν το ντουέτο στην ομάδα. Αλλά υπάρχει ξεχωριστή χημεία. Ακόμα κι αν μας πετάξεις ανάμεσα σε 100 άτομα, οι δυο μας θα πάμε να κολλήσουμε».


Η Μαρία πώς νιώθει που επιστρέφει στο κανάλι όπου πρωτοξεκίνησε τη δημοσιογραφική της καριέρα και παρέμεινε για περισσότερο από μια 10ετία; «Κοίτα, δεν μου αρέσουν οι αλλαγές και ο σκοπός μου δεν ήταν να αλλάζω κάθε χρόνο κανάλι. Ωστόσο αυτά τα 2 χρόνια ήταν μεγάλο σχολείο για μένα. Επαγγελματικά έχει αλλάξει κατά πολύ ο τρόπος που σκέφτομαι. Τώρα, επειδή είμαι και πολύ ρομαντικός τύπος δεν σου κρύβω ότι μετά από 12 χρόνια που είχα δουλέψει στον Alpha, πάντα είχα μια νοσταλγία… Αισθάνομαι πως γυρίζω σε ένα περιβάλλον που αγαπώ και νιώθω ασφάλεια. Ήταν συγκινητικό γιατί πολλοί εργαζόμενοι από τονAlpha, παλιοί συνάδελφοι μπροστά και πίσω από τις κάμερες μου έστειλαν πολύ γλυκά μηνύματα μόλος ανακοινώθηκε. Βέβαια, το κανάλι είναι επιχείρηση και πρέπει να πάμε καλά», αποκαλύπτει στο People.
Έχουν την αγωνία για το πώς θα υποδεχθεί το κοινό το Ξαναδέστε Τους (ναι, έτσι θα ονομαστεί η εκπομπή). Με μια φωνή μου λένε πως ναι, έχουν αγωνία. «Μπορεί να έχουμε προϋπηρεσία στη ζώνη, να αισθανόμαστε πως ξέρουμε τι αρέσει στον κόσμο να βλέπει εκείνη την ώρα, αλλά δεν παύει να είναι μια καινούργια αρχή, στην τηλεόραση που είναι ανταγωνιστικό μέσο και σε ένα κανάλι που θέλει νούμερα», εξηγούν.
maria iliaki nikos moutsinas people 163 (3)
Θυμάμαι πως ο Νίκος πριν δυο χρόνια είχε δηλώσει πως είχε κλείσει μέσα του ο κύκλος του Δέστε τους. Τι άλλαξε τώρα; «Είναι σαν να έχεις μια σχέση, αισθάνεσαι πως δεν πάει άλλο, χωρίζετε, κάνεις νέες γνωριμίες, έχουν ενδιαφέρον, αλλά νοσταλγείς τα παλιά, λες τι ωραία που περνούσα τότε. Σκέφτεσαι ‘αν το ξαναπροσπαθήσουμε λες να μας έβγαινε;’ Αυτό είναι το συναίσθημα», εξηγεί.

Ο Νίκος τότε είχε ξεκαθαρίσει πως ένιωθε πως έκλεισε ο κύκλος του Δέστε Τους. Για τη Μαρία ήταν πιο επώδυνη η απόφαση να φύγει; «Η απόφαση του Νίκου τότε ήταν κάτι που μεταξύ μας το συζητούσαμε δυο χρόνια. Δεν ήταν βίαιη η διακοπή της συνεργασίας με τον Alpha, απλώς εγώ δεν περίμενα ότι θα πάρω την απόφαση να φύγω. Ήταν κάποια συγκεκριμένα γεγονότα – παρασκηνιακά και μη – που με οδήγησαν σε αυτή. Δεν ήθελα να φύγω αλλά έπρεπε, δε γινόταν αλλιώς».

To γεγονός πως ξαναβρίσκονται μαζί με τον Νίκο της έδωσε μεγάλη χαρά. Όπως εξηγεί, τις 2-3 φορές που είχε πάει ως guestστο Πρωινό Σου Κου όταν έλειπε ηΜαρία Μπεκατώρου, την έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο απολαμβάνει την τηλεοπτική συνεργασία με τον Μουτσινά. «Μετά από εκείνες τις κοινές μας εμφανίσεις υπήρχε ένα πολύ καλό feedback από τον κόσμο. Πού ξέρεις μπορεί από εκεί να τους ήρθε η ιδέα να μας προτείνουν να ξανακάνουμε κάτι μαζί. Χάρηκα πολύ όταν με πήραν τηλέφωνο! Το ένιωθα πως κάποια στιγμή θα ξαναδουλεύαμε μαζί με τον Νίκο αλλά δεν το περίμενα τόσο σύντομα. Με τον Νίκο είμαστε σαν κάτι ζευγάρια που θέλουν να πάρουν διαζύγιο και δεν μπορούν! Αυτά τα δύο χρόνια έχω βαρεθεί να με σταματάνε στο δρόμο και να μου λένε μα γιατί χωρίσατε με το Νίκο; Κάντε κάτι μαζί… Τώρα κάνουμε, λοιπόν, μη και δεν το δείτε!», μου λέει γελώντας.
loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: