ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ - Τελειώνουν την Μαρία Ηλιάκη απο το πρωϊνο του ΑΝΤ1
Είναι οριστικό. Τέλος η Ηλιάκη απο το πρωϊνο του ΑΝΤ1

Για κάποιους έχει αποφασιστεί από τον Γενάρη στον ΑΝΤ1 πως συνεχίζουν ως έχουν και την επόμενη χρονιά για άλλους το τοπίο θυμίζει «κινούμενη άμμο». Με δεδομένη την αποχώρηση Μουτσινά από το «Πρωινό Σου – Κου» αλλά και τις πρώτες πληροφορίες πως

θα κάνει καθημερινό τηλεπαιχνίδι την νέα σεζόν νεότερες εξελίξεις τον θέλουν να έχει δεχθεί πρόταση για αναβίωση του «Δέστε τους» μαζί με την Μαρία Ηλιάκη στην απογευματινή ζώνη του καναλιού.

Αν και οι σχέσεις των δύο παρουσιαστών μετά το τέλος της εκπομπής του Alpha όχι απλά ψυχράνθηκαν αλλά πάγωσαν στην κυριολεξία, όσο ήταν μαζί στον «αέρα» η χημεία τους ήταν καλή και είναι γεγονός πως όποια αντίστοιχη εκπομπή σε όποιο κανάλι και αν επιχειρήθηκε («Spata live», «Λόγω Tivis») δεν κατάφερε να πιάσει ούτε τα μισά νούμερα.

Ο καθένας λοιπόν από το δίδυμο έχει τους δικούς του λόγους να επαναληφθεί η συνεργασία. Η μεν Ηλιάκη καθώς θεωρείται δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει στο «Πρωινό» και θέλει να γίνει και πάλι «πρώτο βιολί» ο δε Μουτσινάς καθώς γνωρίζει πως εάν αυτή η συνεργασία πραγματοποιηθεί θα έχει εκείνος το «πάνω χέρι» κάτι που δεν κατάφερε φέτος να κάνει στο «Πρωινό Σου – Κου».

Και σε αυτή την περίπτωση αν το σενάριο προχωρήσει θα μιλάμε για low bughet εκπομπή ενώ επίσης όλα θα εξαρτηθούν αν στον ΑΝΤ1 Ελλάδος αποφασίσουν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους και Τρίτη Κυπριακή σειρά που ετοιμάζεται αυτή την περίοδο στον ΑΝΤ1 Κύπρου...gossip-tv.gr
loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: