Ανείπωτη ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Αυτό που έτυχε στη Ζωή αυτού του ανδρα, είναι ότι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ έχουμε ακούσει Ποτέ... [photos]Όταν πέθανε η γυναίκα του πάνω στην γέννα, ο...
Domingos Fraga υποσχέθηκε ότι θα μιλάει στην κόρη του, Juliet, για εκείνη κάθε βράδυ. Μόλις 5 μέρες αργότερα, ο Domingos αποχαιρέτησε και την κόρη του.


Ωστόσο, μετά την κηδεία της γυναίκας και της κόρης του, ανακάλυψε ότι


η αδερφή του είχε χάσει την μάχη με τον καρκίνο.

Όταν η 26χρονη Liz Fraga πέθανε κατά τη διάρκεια της καισαρικής σε ένα νοσοκομείο της Μασαχουσέτης την Παρασκευή, ο Domingos και η οικογένεια του ήταν σοκαρισμένη.

Η εγκυμοσύνη δεν είχε επιπλοκές. Το ζευγάρι τράβηξε μια φωτογραφία στο γάμο του, στην οποία κρατάνε και οι δύο την κοιλιά της Liz. Παντρεύτηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με σκοπό να αποκτήσουν ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους το 2016.

Αλλά την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου όλα άλλαξαν. «Liz, η Juliet είναι όμορφη και κάθε μέρα της θυμίζω ότι είσαι εδώ για εκείνη», έγραψε ο Domingos σε μια δημοσίευση στο Facebook μια μέρα μετά τον θάνατο της. «Θα της λέω κάθε μέρα πόσο την αγαπούσες και πόσο ενθουσιασμένη ήσουν που θα την γνώριζες.»

Ο Domingos είχε αποφασίσει να γίνει ο καλύτερος πατέρας για το πρώτο του παιδί. Κάθε βράδυ την κρατούσε αγκαλιά και της διάβαζε. Αλλά 5 μέρες μετά την γέννηση της, η Juliet πέθανε. Είχε καταπιεί πολύ αίμα όταν γεννιόταν.

«Από θυμωμένος έγινα αναίσθητος και μετά σπάραζα στο κλάμα κάθε βράδυ», είπε ο Domingos.


«Ήταν γραφτό να είναι μαζί» είπε ο Domingos για μητέρα και κόρη. «Η Liz ήθελε να την κρατήσει. Την αγαπούσε.»
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Liz, ο Domingos ανησυχούσε πολύ για την αγαπημένη του μεγάλη αδερφή, την Melinda.

Είχε διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο του τραχήλου και ο Domingos ανησυχούσε ότι δεν θα γνώριζε ποτέ το πρώτο του παιδί. Ο Domingos ήταν εκεί για την αδερφή του που ήταν σαν δεύτερη μητέρα και καλύτερη φίλη για εκείνον. Έκανε επιπλέον βάρδιες στην δουλειά και βοηθούσε τα παιδιά της με το διάβασμα.

Αλλά στην κηδεία της Liz και της Juliet, ο Domingos έλαβε άλλη μία δόση άσχημων νέων. Η Melinda είχε πεθάνει στην ηλικία των 42. «Όλα μαζί», είπε ο Rosalino Fraga, ο πατέρας του Domingos. «Καταρρεύσαμε.» Μόλις 2 μέρες πριν την κηδεία, η 91χρονης γιαγιά του Domingos έπαθε εγκεφαλικό.

«Μου παίρνουν όλη την οικογένεια», είπε η Maria Fraga, η μητέρα του Domingos. «Δεν είναι δίκαιο.» Ο Tiago Pereira, φίλος του Domingos για χρόνια, έχει φτιάξει με σελίδα στο GoFundMe, η οποία συγκέντρωσε πάνω από $40.000 για ιατρικά έξοδα και έξοδα κηδείας.

«Δεν θα ζητούσε ποτέ χρήματα, έδινε αλλά ποτέ δεν έπαιρνε», έγραψε ο Tiago στην σελίδα. «Αλλά δεν ζητάει εκείνος – εμείς ζητάμε. Έχει ήδη καταρρεύσει με όλα αυτά τα άσχημα νέα και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να πνιγεί στα χρέη.»

Ο Domingos ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη του μέσα από τη σελίδα του.

«Η απίστευτα δυνατή κόρη μου άντεξε τόσο έτσι ώστε ο πατέρας της να μπορέσει να γνωρίσει την ευτυχία του να την κρατάει στην αγκαλιά του, να της αλλάζει την πάνα, να της διαβάζει το βράδυ, να ακούει μουσική μαζί της και να την βάζει για ύπνο», έγραψε.

«Αυτές οι αναμνήσεις δεν θα σβήσουν ποτέ.»

Ο Domingos παρηγορεί πλέον τον εαυτό του με μια εικόνα. «Πραγματικά πιστευώ ότι η Liz έδωσε την Juliet στην αδερφή μου», είπε. «Και είναι εντάξει.»loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: