Τώρα ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ανατροπή | «Δεν ΜΠOPΕΙ να οδηγήσει ο Παντελής...πάρε ΕΣΥ το αυτοκίνητο»Πάνω από ένα μπουκάλι είχε καταναλώσει ο Παντελής Παντελίδης τη μοιραία νύχτα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες από τις τοξολογικές εξετάσεις. Μάλιστα ο γνωστός τραγουδιστής δεν βρισκόταν απλά σε κατάσταση βαριάς μέθης, αλλά ουσιαστικά ήταν υπό πλήρη αδρανοποίηση του αναπνευστικού συστήματος!


Η τιμή των 2,72 γραμμαρίων αλκοόλ ανά λίτρο αίματος (περιλαμβάνει και τις ιστολογικές εξετάσεις, που ήταν 1,5 γρ) θεωρείται από τις υψηλότερες, αφού, σύμφωνα με τους ειδικούς, στα 3 γραμμάρια ανά λίτρο προκαλείται αδρανοποίηση του αναπνευστικού και επέρχεται ο θάνατος.
«Στο αίμα του άτυχου τραγουδιστή βρέθηκε πενταπλάσια ποσότητα αλκοόλ από το όριο, που είναι 0,5 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος. Αυτό σημαίνει ότι είχε καταναλώσει πάνω από


11-12 σκληρά ποτά τύπου ουίσκι, βότκα, ρούμι, τεκίλα και ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση» είπε στην «Εspreso» ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας δρ Γρηγόρης Λέων.

Να σημειωθεί, ότι εάν κάποιος έχει ξεκινήσει να πίνει πριν από 12 ώρες, στις τοξικολογικές εξετάσεις έχει εξαφανιστεί το 70% μέσω του μεταβολισμού. «Συνήθως στις τοξικολογικές εξετάσεις (αίμα-ούρα) εξετάζουμε το 30% του αλκοόλ, καθώς το 70% έχει μεταβολιστεί και έχει χαθεί. Το 2,72 λοιπόν αντιστοιχεί σε 11-12 σκληρά ποτά, αλλά μπορεί να είχε καταναλώσει παραπάνω γιατί δεν ξέρουμε τι ώρα ξεκίνησε την κατανάλωση» εξήγησε ο δρ. Λέων. Να σημειωθεί ότι αυτές οι τιμές αλκοόλ στον άνθρωπο προκαλούν απώλεια αντανακλαστικών και αισθήσεων έως και λιποθυμία.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΔΗΓΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ;;  
Είναι γνωστό ότι οι τρείς φίλοι πρίν το τροχαίο που στοίχισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη, βρέθηκαν σε σπίτι φίλου όπου ο καλλιτέχνης συμμετείχε σε τραπέζι παίζοντας χαρτιά και αμέσως μετά το τέλος της παρτίδας να κάθεται σε καναπέ και να πίνει καφέ και την Μίνα να λέει στην Φρόσω : «Δεν πρόκειται να οδηγήσει ο Παντελής. Φρόσω καλό είναι να το πάρεις εσύ το αυτοκίνητο»... 
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: