ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ !! ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΜεγάλη ανατροπή σε όλα όσα έχετε ακούσει για τον καιρό το Πάσχα από τα περισσότερα ΜΜΕ !!


Δεν φαίνεται να έχουμε σε καμία περίπτωση καλό καιρό με φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες ιδιαίτερα μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ψυχρές αέριες μάζες από τη βόρεια Ευρώπη σε συνδυασμό με μία μεγάλη κακοκαιρία την οποία

το Greek-Weather.Org ονομάζει ''SUPER EASTER STORM'' θα δώσουν ακραία καιρικά φαινόμενα σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης, των Βαλκανίων και της Ελλάδας μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα αλλά και προς τη Κυριακή του Πάσχα.


Ο ψυχρός αυτός καιρός για την εποχή, θα έρθει να επαληθεύσει τις προ ημερών έγκυρες μακροπρόθεσμες προβλέψεις της γνωστής ιστοσελίδας Greek-Weather.Org. Κυρίως ως και τη Μεγάλη Πέμπτη, χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, χιόνια στα βουνά της βόρειας Ελλάδας αλλά σε λίγο χαμηλότερα υψόμετρο ορεινών και πιθανότατα και ημιορεινών περιοχών.

Από τη Μεγάλη Πέμπτη η θερμοκρασία θα αρχίσει να σημειώνει άνοδο ωστόσο οι καταιγίδες θα συνεχιστούν κυρίως στη βόρεια Ελλάδα ακόμα και ως τη Κυριακή του Πάσχα.
loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: