Σοκ: Τα τσιτάχ την κατασπάραζαν κι ο σύζυγος… απαθανάτιζε το θέαμα! (Εικόνες)Επίθεση από τσίταχ δέχτηκε 60χρονη γυναίκα σε περιφραγμένο πάρκο στην πόλη του Ειρηνικού Ωκεανού στο Port Elizabeth, που έχει άγρια ζώα, τα οποία οι τουρίστες μπορούν να τα χαϊδέψουν!

Όπως δήλωσε η Bάιολετ Ντε Μέλο από το Αμπερντίν, η οποία επισκέφτηκε το εν λόγω πάρκο με το σύζυγό της, ξαφνικά ένα τσιτάχ την έριξε στο έδαφος και άρχισε να τη δαγκώνει στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα.

«Την μια στιγμή ήμουν πολύ κοντά στα τσιτάχ και το χάιδευα και την άλλη μου κατασπάραξε το κεφάλι. Έπεσα στο έδαφος και έκανα ότι ήμουν νεκρή ενώ εκείνο μου δάγκωνε τα πόδια και το στομάχι», ήταν τα λόγια της.


Πώς γλίτωσε η 60χρονη από του… Χάρου τα δόντια; Μια ομάδα επισκεπτών έσπευσαν και απομάκρυναν τα ζώα.Τι έκανε ο άνδρας της; Έβγαζε φωτογραφίες έξω από τον περιφραγμένο χώρο με τα άγρια ζώα.

Αντί να βοηθήσει δηλαδή… απαθανάτιζε τη στιγμή του παρολίγον θανάτου.

Δεν σας φαίνεται περίεργο; Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι κατά πάσα πιθανότητα το ζευγάρι των Σκοτσέζων ήθελε να ζητήσει χρηματική αποζημίωση, όπως αναφέρει το xorisorianews.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του διευθυντή του πάρκου πάντως τα τσίταχ δεν είχαν εκδηλώσει ποτέ βίαιη συμπεριφορά…
alt
alt
alt
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: