Σιγά ρε φίλε: Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός σοκάρει - "Έχω εθισμό! Πηγαίνω με κοπέλες φίλων μου και…" (VIDEO)Συνέντευξη στο ΦΜ Live παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος που αποκάλυψε πως αρκετές φορές είχε πάει με κοπέλες φίλων του, ωστόσο, επειδή ήταν ειλικρινής, τους το έλεγε.

Μετά από 26 χρόνια, όλα στον αέρα! Τα δύο σενάρια… Τη Δευτέρα κρίνεται η 26χρονη πορεία του Mega. Μετά από μία ακόμη άκαρπη συνεδρίαση του Δ.Σ. την περασμένη Τετάρτη, ο κύβος για το Mega θα ριφθεί αύριο το πρωί. Θα καταφέρουν οι μέτοχοι να καταλήξουν σε μία συμφωνία και να διατηρήσουν τον έλεγχο του καναλιού; Επισήμως, η τελευταία προθεσμία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έληξε την Παρασκευή το μεσημέρι, αλλά η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έδωσε άτυπη προθεσμία έως και τη Δευτέρα το πρωί. Αν δεν βγάλει λευκό καπνό, το αυριανό Δ.Σ. των μετόχων θα είναι το τελευταίο, καθώς σε αντίθετη περίπτωση η διαχείριση του καναλιού θα περάσει στις τράπεζες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life, οριστικά εκτός της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου θα μείνει ο ένας εκ των μετόχων κι έτσι η τελική έκβαση θα κριθεί από τους άλλους δύο. Ο ένας άνοιξε τα χαρτιά του, λέγοντας ότι θα μετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου βάζοντας όρους, μεταξύ των οποίων είναι η εφαρμογή στρατηγικού σχεδίου με σημαντικές περικοπές (πιθανόν και μετακόμιση του Mega), ώστε να εξυγιανθούν τα οικονομικά του. Ο ένας εκ των μεγαλομετόχων δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην τελευταία συνεδρίαση, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ενώ οι διαβουλεύσεις και προσεγγίσεις των δύο πλευρών κορυφώνονται ενόψει της αυριανής μέρας. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία, το κανάλι θα περιέλθει στον έλεγχο της διαχειρίστριας τράπεζας, η οποία θα αναλάβει και το management, ορίζοντας νέο Δ.Σ. Μετά, η τράπεζα θα κληθεί να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει λογική εξυγίανσης αναζητώντας νέο επενδυτή ή αν θα επιλέξει να εντάξει την Τηλέτυπος Α.Ε. σε κάποιο από τα νομικά καθεστώτα για εταιρείες με οικονομικά αδιέξοοδα. Σε κάθε περίπτωση, η νέα μέρα για το Mega θα είναι διαφορετική.
«Ήμουν μανιακός με το σεξ, είχα εθιστεί σε αυτό το πράγμα. Αν πέρναγε μια μέρα και δεν είχαμε γυναίκα, αρχίζαμε
και ψαχνόμασταν. Το 1985 μας ορμάγανε. Προχωρούσα και ξαφνικά άκουγα ουρλιαχτά και έβλεπα έξι μαθήτριες να μου ορμάνε και να μου σκίζουν το πουκάμισο. Επειδή ήμουν και γνωστός δεν είχα παρά να στηθώ κάπου και να με βλέπουν. Ερχόντουσαν δύο, τρεις, πέντε, μέχρι που…
Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:

Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: