ΤΩPA ομολογία ΒΟΜΒΑ για το τροχαίο Παντελίδη | Ανατρέπει την πρώτη κατάθεση της ΦρόσωςΌλα όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας για την στιγμή του απεγκλωβισμού

Όπως ήδη αποκαλύψε η εφημερίδα Espresso, οι πιθανότητες να μην οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης το μαύρο τζιπ είναι πολλές. Μάλιστα τη συγκεκριμένη σκέψη τη μοιράζονται με δικούς τους ανθρώπους. «Δεν μπορεί το παιδί να έφταιγε. Κάτι άλλο έχει συμβεί», επαναλαμβάνει συνεχώς ο


πατέρας του άτυχου τραγουδιστή.
Η 21χρονη ως γνωστόν, έχει ήδη δώσει κατάθεση στην αστυνομία για το δυστύχημα. Εκείνα τα στοιχεία όμως που έχουν δει το φως της δημοσιότητας - σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας – φέρεται ότι είπε στις αστυνομικές αρχές, πως αυτή ήταν στην θέση του συνοδηγού και συνομιλούσε με τον Παντελή και άκουγαν μουσική, ενώ το τζιπ δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν την στροφή.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο Γιώργος Ζωγόπουλος, ο οποίος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου δυστυχήματος, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. Ο ίδιος είπε ότι δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος καθόταν στη θέση του οδηγού ή του συνοδηγού και ότι αυτό μπορεί να το βρει η τροχαία από τα δακτυλικά αποτυπώματα στο τιμόνι.

«Αυτά θα τα βγάλει η τροχαία, είναι πολύ απλό να δουν τα αποτυπώματα στο τιμόνι. Δεν είναι δυνατόν να το πω εγώ, ο οδηγός θα βρεθεί με τα αποτυπώματα που θα βρουν στο τιμόνι. Όταν έφτασα εκεί, το αυτοκίνητο είχε ανατραπεί και ήταν με τον ουρανό στο στηθαίο. Είχαν φύγει τα...ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: