Η Τατιάνα στα δικαστήρια! Γιατί καταθέτει μήνυσηΜπροστά στο καλό των παιδιών της δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος.

ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗ/ Περιοδικό YES


Μέχρι στιγμής έχει κρατήσει αδιάφορη στάση στα όσα γράφονται για εκείνη και το σύζυγό της. Άλλωστε από την πρώτη μέρα του γάμου τους δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τους χώριζαν. “Στην αρχή είχα οργή μέσα μου, αλλά μετά και με τη βοήθεια του Νίκου, δεν έδινα σημασία” έχει αποκαλύψει.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος

ξέρουν καλύτερα από τον καθένα πόσο ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι είναι και τα 17 χρόνια που βρίσκεται συνέχεια ο ένας δίπλα στον άλλον αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Γι’ αυτό και δεν αντιδρούν ούτε στις φήμες ούτε στα σχόλια ούτε στα δημοσιεύματα. Όταν όμως κάποιοι βάζουν στο στόχαστρο τα παιδιά τους, τότε το μάτι τους γυαλίζει και είναι αποφασισμένοι για όλα, προκειμένου να τα προστατεύσουν.


Πρόσφατα η Τατιάνα έπαθε σοκ με δημοσίευμα και μάλιστα πρωτοσέλιδο που άφηνε υπονοούμενα για ασθένεια της κόρης της Λυδίας. Επόμενο ήταν να βγει από τα ρούχα της. “Κάποιοι πέρασαν τις κόκκινες γραμμές” είπε, όπως αποκάλυψαν στο “YES!” στενοί της συνεργάτες, και είναι πλέον αποφασισμένη να περάσει στην αντεπίθεση. Η παρουσιάστρια έχει λατρεία στα παιδιά της και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Γι’ αυτό και ήδη ετοιμάζει μηνύσεις και μάλιστα είναι διατεθειμένη να φτάσει μέχρι τα άκρα. “Για μένα μπορούν να γράψουν και να πουν ό,τι θέλουν. Δεν με ενδιαφέρει και το έχω αποδείξει τόσα χρόνια. Όμως δεν επιτρέπω σε κανέναν να αναφέρεται και μάλιστα με τέτοιο τρόπο στα παιδιά μου. Κάτω τα χέρια τους από τα παιδιά μου”, αναφέρει και ήδη -όπως λένε οι πληροφορίες- είναι σε επαφή με τους δικηγόρους της για τα… περαιτέρω.
loading...
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: