Το ξέσπασμα της Φρόσως Κυριάκου μετά τις τοξικολογικές και το τεστ DNA που έδειξε ποιος ήταν οδηγός!Με το που ανακοινώθηκαν τα χθεσινά αποτελέσματα μέσω διαρροών για το 1,5 mg/l και παράλληλα με την σημερινή διαρροή για το dna που έδειξε, ότι οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης, το Youweekly.gr επικοινώνησε με την γνωστή πηγή του στο περιβάλλον της Φρόσως Κυριάκου για να έχουμε μία πρώτη απάντηση για το πώς είδε η κοπέλα αυτές τις τελευταίες εξελίξεις…«Τι να σας πω ρε παιδιά; Έχει δεχθεί τόση πίεση η Φρόσω αυτές τις μέρες από συγκεκριμένα κέντρα που η κοπέλα με το που την πήρα τηλέφωνο και της είπα μπες στο internet και δες τι γίνεται με το dna, ότι δηλαδή δείχνει πως οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο Παντελής Παντελίδης, η κοπέλα η Φρόσω έβαλε τα κλάματα, έβγαλε από μέσα της το παιδί και την πίεση τόσων ημερών!

Και αφού συνήλθε μου είπε…» Λες τώρα να με πιστέψουν και να πάψουν να με βρίζουν όλοι αυτοί που τόσες μέρες μου φερόντουσαν σαν να είμαι σκουπίδι…«. Την άφησα στην ησυχία της γιατί δεν ήθελα να την φορτίσω και άλλο ψυχολογικά. Θα έχουμε τις επόμενες ημέρες να πούμε πολλά περισσότερα γιατί επιτέλους και ο ρόλος κάποιων ανθρώπων αποκαλύπτεται…«, μας λέει η φίλη της Φρόσως Κυριάκου αποκλειστικά για το Youweekly.gr.


Να θυμίσουμε στο ρεπορτάζ που είχαμε κάνει πριν από μερικές μέρες που η κατάσταση της Φρόσως με όλη αυτή την παραφιλολογία, ότι ήταν δήθεν αυτή η οδηγός, ήταν εξαιρετικά άσχημη. Πριν βγει ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Κυριάκου στην Real, είχαμε κάνει ένα τεράστιο ρεπορτάζ με πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν 100% από τον δικηγόρο της οικογένειας, να σας θυμίσουμε αυτό το ρεπορτάζ γιατί έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον μετά από αυτές τις εξελίξεις.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε, πως η έκθεση της πυροσβεστικής, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, βάζει τέλος στα σενάρια πως βρήκαν στη θέση του οδηγού τον Παντελίδη.
Share on Google Plus

About cristina kitsiou

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιο: